Kesän 2023 kaunein maalattu kivi -kilpailu

Oletko joskus maalannut kiviä, kenties leppäkerttuja tai kukkia? Nyt on aika etsiä mielenkiintoisen mallisia kiviä sekä kaivaa maalit ja pensselit esiin, sillä Novacraft Oy etsii kesän 2023 kauneinta maalattua kiveä.

Julkaistu: 01.05.2023

Maalit ja pensselit esiin!


Tutki erilaisia kiviä, mieti miltä ne näyttävät ja miten ne voisi herättää henkiin maalien avulla. Maalaa kivi tai useampi valitsemillasi maaleilla ja tekniikoilla. Ota maalatusta kivestä kuva ja osallistu kilpailuun.

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva maalatusta kivestä 20.8.2023 mennessä sähköpostilla: asiakaspalvelu@novacraft.fi. Vaihtoehtoisesti voit julkaista kuvasi Instagram-tililläsi (tilin tulee olla julkinen). Merkitse kuvatekstiin @novacraft_oy ja #kesän23kauneinmaalattukivi

Novacraftin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista kuvista 5 finalistia. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä Novacraftin Facebook ja Instagram -tileillä. Palkintona on 100 € ja 50 € arvoiset lahjakortit Novacraftin taide- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppaan.

 

Kilpailun säännöt


Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä

Novacraft Oy
(Facebook tai Instagram eivät ole mitenkään osallisena kilpailuun)

Kilpailuaika

Kuvia voi lähettää 18.5.—20.8.2023

Finalistit valitaan 21.8.2023
Yleisöäänestys: 22.8.—30.8.2023
Voittajien julkistaminen 31.8.2023

Kilpailuun osallistuminen

Lähetä kuva maalatusta kivestä/kivistä sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@novacraft.fi. Lisää viestiin yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti). Voit osallistua kisaan useammalla kuvalla.

Vaihtoehtoisesti voit julkaista kuvasi Instagram-tililläsi (tilin tulee olla julkinen). Merkitse kuvatekstiin @novacraft_oy ja #kesän23kauneinmaalattukivi.

Lähettämällä kuvasi osallistut kilpailuun ja hyväksyt samalla kilpailun säännöt. Osallistumalla kilpailuun annat Novacraft Oy:lle luvan käyttää kuvaasi Novacraftin verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla. Kuvan lähettämällä vahvistat, että sinulla on oikeus sen käyttöön. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla on oltava huoltajan lupa osallistua kilpailuun.

Palkinnot

Palkintona kilpailun voittajalle on 100 € arvoinen lahjakortti Novacraftin taide- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppaan: www.novacraft.fi. Lisäksi arvomme kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken 50 € arvoisen lahjakortin.

Novacraftin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista kuvista 5 finalistia. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä 22.8.—30.8.2023 Novacraftin Facebook ja Instagram -tileillä. Kilpailun sekä arvonnan voittajat julkaistaan 31.8.2023. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käyttäen.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden tietoja käytetään vain kilpailuun osallistumiseen. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajien ja finalistien nimet julkaistaan Novacraftin verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla.