LAADUKKAAT, TURVALLISET JA EDULLISET MASTERART-TUOTTEET SUOMESSA VAIN MEILTÄ!

Novacraftilla on yksinmyyntioikeus suuren kansainvälisen toimijan Masterart-tuotteisiin Suomessa.

Masterart tuotteet ovat edullisia, mutta ennen kaikkea erittäin laadukkaita ja turvallisia. Kaikki myynnissä olevat tuotteet täyttävät EU:n laatuvaatimukset.  Masterartin tuotteet ovat myrkyttömiä eikä niissä ole käytetty muita sellaisia aineita, mitkä voisivat olla haitallisia ihmiselle. Kaikki Masterart-tuotteet täyttävät eurooppalaiset EN 71 -vaatimukset.

Masterartin valikoimissa on monia erilaisia värikyniä, maaleja, sormivärejä, värityslehtiöitä, ja paljon muita lastenaskartelun tuotteita. 


 

TARJOAMME MYÖS:

 

RENAISSANCE

Renaissance tuotteet ovat hyvin laadukkaita, mutta edullisia taidetarvikkeita. Renaissancen taidelehtiöissä käytetään laadukasta Italialaista Fabrianon paperia. Fabriano on valmistanut paperituotteita vuodesta 1264 asti. Fabriano toimitti paperia myös maailmankuululle Michelangelolle.

 

KIDDY CLAY

Turvallinen ja laadukas muovailuvaha. Kiddy Clay muovailuvahat eivät kuivu koskaan vaikka ne olisivat pitkään pois purkistaan. Kiddy Clay on myrkytön ja täysin turvallinen muovailuvaha.

FLOATING CLAY

Turvallinen ja kelluva muovailuvaha. Floating Clay tosiaan kelluu vedessä! Floating Claysta lapsi voi muotoilla vaikka omat kylpylelut.

PROTO POLYMER CLAY

Proto Polymer Clay on kotiuunissa kovettuva muovailumassa. Massa kovettuu 130 asteessa 15-30 minuutissa riippuen esineen koosta. Kovettumisen jälkeen esineen voi maalata akryylimaaleilla. Sopii hyvin esim. korujen valmistukseen. Tuotetta löytyy 12 eri väriä.

AIR HARDENING CLAY

Air Hardening Clay on ilmassa kovettuva askartelumassa. Esine on kestävä ja maalattavissa kuivumisen jälkeen. Ilmassa kovettuvaa massaa löytyy 4 eri väriä.